/Werkplaats / Servicebus
Werkplaats / Servicebus2022-11-15T22:27:53+01:00

Werkplaats / Servicebus

Werkplaats

In onze werkplaats is uw motor op de juiste plaats voor alle werkzaamheden en onderhoud. Wij besteden grote zorg en aandacht aan uw voorvorken en schokdempers. Het gaat tenslotte om het leveren van topprestaties / kwaliteit.

De werkplaats is elke middag geopend van 13.00-17.00 uur. ’s Avonds en zaterdag op afspraak. Mocht u ons willen bezoeken, verzoeken wij u eerst telefonisch een afspraak te maken om te voorkomen dat er niemand aanwezig is op het moment van uw komst. Het kan zijn dat ik voor service op een circuit afwezig ben.

Onze servicebus

SBS Suspension heeft een eigen servicebus. Hiermee zijn we op verschillende wedstrijden en trainingsdagen aanwezig om eventuele rijder/rijdster service te kunnen aanbieden.

Bijvoorbeeld de rijder/rijdster te woord staan als ze vragen hebben, de motor eventueel fijn afstellen en mocht het noodzakelijk zijn kunnen we ook nog reparaties verrichten. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg een testdag te organiseren, zodat we dan op het circuit de motor zo goed mogelijk kunnen laten afveren.

werkplaats-6 werkplaats-7

Hierboven rechts ziet u een foto van een vacuümpomp, daarmee gaat het ontluchten een stuk makkelijker en vooral belangrijk is 100 % geen lucht meer in de schokdemper(s). Er zit een aparte olietank op zodat de schokdemper(s) gewoon simpelweg zonder lucht gevuld is met olie.

werkplaats-4 werkplaats-5 werkplaats-3 werkplaats-1 werkplaats-2