Wegmotoren2023-10-30T22:00:32+01:00

Vering afstellen wegmotoren

Straat- en racemotoren zijn er in veel verschillende modellen en uitvoeringen. Hiervoor is er van alles mogelijk op het gebied van veringen.

Heb je een naked bike, sport-, tour-, custum- of racemotor dan heb je met verschillende aspecten te maken. Elke motor is anders en ook de berijder(ster). De afstelling is afhankelijk van snelheid, comfort, gewicht en lengte van de berijder(ster). Dit nemen wij mee in het geven van een passend advies.

We kunnen de originele voorvorken en schokdempers modificeren volgens de wensen van de klant. Niet alle schokdempers zijn te modificeren/reviseren, in dat geval kunnen wij uiteraard een passend advies voor vervangende schokdempers geven.

Wij werken met merken waar we zelf achter staan zoals WP, Öhlins, Hyperpro en Hagon. Hierdoor kunnen we de juiste aanpassingen verrichten en gepaste service verlenen.

Motorvering afstellen: de voordelen

  • Meer rijcomfort
  • Een betere wegligging
  • Veiliger motorrijden
  • Minder bandenslijtage
  • Meer rijplezier!

Wil je meer informatie over het afstellen van je motorvering of een afspraak maken hiervoor, neem dan contact op of kom langs in de werkplaats. Je kan ons bereiken via +31 (0)6 53 463 821 of info@sbs-suspension.nl.

  

wegmotor-vering-afstellen